Bacanal

God torsdag! Dette er en utrolig bra dag, dere.. Mens jeg sitter og har eksamen ville jeg komme med en liten oppdatering til dere så det ikke blir så stille her :-) Så snakkes vi selvfølgelig litt senere i dag, kanskje jeg til og med stiller med antrekksbilder. Vi får se hva jeg får tid til! Etter eksamen er planen å ta en drink sammen med noen fra klassen for å feire at andre året på psykologistudiet endelig er ferdig! Tenk at jeg nesten har en bachelor! Herregud, tiden går så altfor fort.. Uansett, over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om; Bacanal.

- ibizia in london! -

Bacanal er en nyåpnet brunch party club, som de kaller det. Festen holder på fra 3 - 8, altså midt på dagen, hver lørdag. Det er invitation only, og konseptet er vel egentlig at det skal ligne så mye på Ibiza som mulig. Og om de klarer det, da! Det er palmer og god stemning. Nå har jeg aldri vært på Ibiza, men det føles virkelig sånn etter en lørdag her, hehe. Underholdningen her kan minne litt om både Cirque du Soir og The Box; vi har transer, lettkledde damer, strippeshow, turnere, dansere.. Ja, you name it! Transer er tydeligvis stort her ;-) Bare sjekk han du så vidt ser i gullkjolen der oppe.. Hjelpes!

Bacanal har fort blitt en av mine favorittsteder her i London, og det er ikke feil å bruke lørdagen her kan jeg si deg. Jeg elsker det! Det er alltid god stemning her, god musikk, godt å drikke og (dessverre) veldig varmt, hehe. Masse mennesker er det også alltid her, så det virker som det går veldig bra for denne nyåpnede klubben! Morsomt at noe helt annet slår an i London også, for brunch parties har visstnok vært populært i for eksempel New York lenge nå, så det var på tide at London fikk noe lignende syns jeg.

Hvor? Millenium Gloucester Hotel, Chelsea.
Hvordan komme seg dit? Undergrunnen til Gloucester Road.
Pris? £10 inngang for jenter.

Så det ikke kult ut? Elsker noe litt annerledes :-D

Liker

Kommentarer