August already

TENK at det er 1.august allerede?! Herregud, tiden går så fort, jeg var jo nettopp på Zakynthos jo.. Juli har flydd unna, og det er sikkert fordi jeg har hatt så mye å gjøre hele tiden. Men det er deilig det også :-) Nå blir det litt roligere fremover i forhold til jobbing, bare neste uke jeg har full uke foreløpig. Det skal bli fint med litt færre vakter på jobb, men allikevel så takker jeg ikke nei dersom muligheten for mer jobbing byr seg!

- outfits of July -

1, 2, 3, 4

5, 6, 7, 8

Det var ikke mange antrekkene jeg fikk til i juli, men men. Min favoritt denne gangen er nummer 7! Også elsker jeg kjolen fra Bikbok på 1 og 3, den kunne jeg levd i hele sommeren tror jeg.

I går var det rene julaften her hjemme! Med både pakker i posten og pakker fra USA har det blitt mye nytt i skapet mitt, som jeg skal vise dere på søndag tenkte jeg :-) I mellomtiden kan dere følge meg på instagram @christinaparrington, for der legger jeg ut noen bilder av hva som har blitt mitt i forkant av at det kommer her på bloggen. Nå skal jeg ta meg en liten power nap, og så er jammen helgen i gang!

Hvilket antrekk er din favoritt?
GOD HELG?

  • Annet

Liker

Kommentarer

Related posts