At the beach / fall edition

Hei hei, god morgen og god søndag! Søndager som denne er herlige, for i dag har jeg faktisk planer til en forandring. Denne helgen er det loppemarked her jeg bor, så jeg skal faktisk en tur dit nå for å se om jeg kan finne noen skjulte skatter. Noen lurte på om jeg kan skrive et innlegg om å leve på budjsett som shoppeglad student, og det kan jeg absolutt, for det driver jeg med nå, hehe. I utgangspunktet ser jeg etter klær jeg kan sy om, eventuelt noen fine plagg jeg kan beholde som de er, men også unike interiørting. Jeg gleder meg hvert fall til å sjekke det ut!

Vila: cardigan, Vero Moda: singlett, H&M: smykke, DIY: skjørt, Bianco/Nelly: sko HER.

Som sagt dro pappa og jeg for å ta noen bilder i går, og vi tok mildt sagt en god del, hehe. Utrolig vanskelig å velge ut bare noen få når alle ble tatt i så fine omgivelser, men jeg klarte å begrense meg til 11 bilder. Derfor får dere et skikkelig bildeboom av dagens antrekk :-D Morsomt med litt variasjon i location av og til kjenner jeg, også er det gøy å bruke litt ekstra tid på bildene og legge litt ekstra i de. Jeg er så glad for at pappa er like fotointeressert som meg, for da blir bildene ordentlig bra. Vi har forresten nettopp oppdaget en helt genial måte å få fokusen ekstra bra på, kanskje jeg skal skrive et innlegg med fototips en dag til uken? :-)

Ellers denne søndagen skal jeg bake sjokoladecupcakes med karamell, for i dag skal lillebror feires! Han fyller år 1.oktober, men da er jeg jo i London, så for at jeg skal få være med på familieselskapet feirer vi han i dag. Han blir hele 19 år, så selv om jeg kaller han lillebror, er han ikke mye liten lengre. Han er nesten 30cm høyere enn meg, haha ;-) Uansett, jeg ser frem til masse god mat, gode kaker og godt selskap, så dette blir en fin søndag! Oppskriften på cupcakesene kommer, hvis de blir gode selvfølgelig. Jeg skal nemlig trikse litt på kjøkkenet uten oppskrift i dag.. Spennende!

Hva syns du om bildene?
Husk at jeg har en giveaway HER! Mange har likt innlegget, men dere må legge igjen mailen deres i kommentarfeltet også:)

  • Annet

Liker

Kommentarer