Årets julegaver!

Åh, dere, jeg er såå fornøyd med julegavene i år! Jeg hadde egentlig ikke ønsket meg så mye, for det er lenge siden jeg har gått i butikker på grunn av shoppestoppen min og dermed har jeg ikke sett noe fint jeg hadde lyst på. Men familien min klarte å finne superfine gaver til meg allikevel, som alltid, og jeg er strålende fornøyd! Jeg visste om en del av gavene da, men det syns jeg er helt greit. Det er jo uansett ikke gavene som er det mest spennende for meg lengre, så om jeg vet hva jeg får har egentlig ikke noe å si.

Tre bøker lå under treet i år; en italiensk kokebok, Jenny Skavlan's Sy Om Igjen og den nye Bridged Jones boken.

Smykke fra Zara. Dette plukket jeg ut selv, and I love it!

Et duftlys som lukter deilig kokos, min favorittduft!

Et lite selvpleiesett.

One Direction Our Moment parfyme og shower gel. Den lukter såå godt!

Tøfler fra Ugg som støtter brystkreft.

Verdens deiligste kosebukse fra Hollister. Hvis dere noen gang er i London og skal kjøpe kosedress, ikke nøl ett sekund; Hollister har de mykeste i hele verden! Denne er slim fit, og jeg elsker den. Valgte ut denne selv også.

Armbånd fra Tiffany's som har stått på ønskelisten leeenge! Åh, det er så fint? Jeg ønsket meg spesifikt dette av morfar, så jeg visste at jeg kom til å få det.

Sett til å lage makroner, hurra! Nå blir det mye gode kaker.

Tre nydelige lykter som skal få plass i stuen i London. Håper dere er klare for litt rosa, jenter!

Og fra gårsdagens antrekk; kjole fra Zara som jeg valgte ut selv, og smykke fra Glitter.

I tillegg til dette fikk jeg et gavekort på Sandvika Storsenter, penger til å kjøpe meg ny veske i London (tror jeg vet hvilken jeg vil ha, hihi!), undertøyssett fra Fifty Shades of Grey kolleksjonen til Kappahl og enda mer penger. Jeg fikk alt jeg ønsket meg, og litt til! Det er jammen ikke verst, og jeg er så takknemlig. Så tusen takk for alle fine gaver.?

Hva fikk du til jul i år? :-D

  • Annet

Liker

Kommentarer

Related posts