Året som gikk: Londonlife!

God morgen :-)

Jeg må ærlig innrømme at jeg hadde glemt dette innlegget, men jeg vil dere med dere allikevel, så her kommer siste delen av årskavalkaden min! Vil tørre å påstå at denne delen av 2012 er en av mine beste perioder på veldig lang tid, så derfor vil jeg dele dette med dere. Jeg har opplevd så mye gøy på kort tid, fått flotte venner, møtt mange nye mennesker og ikke minst begynt på utdanningen min. Jeg har det helt fantastisk i London, og det første semesteret mitt var uforglemmelig :-D

September

Septembermåned dreide seg i stor grad om London. Dette er måneden jeg flyttet, og jeg pakket og forberedte meg stort sett hele tiden!

Jeg kjøpte også ny mac til skolestart, jippiiii!

Og som en liten innflytningsgave (haha) til meg selv, kjøpte jeg denne vesken fra Michael Kors før jeg dro.

21. september var flyttedagen, og dette var antrekket mitt. Jeg reiste sammen med Majda og møtte Stine i den fine leiligheten vår. Fantastisk følelse!

Jeg var på innspilling av Skavlan sammen med Majda, hvor blant annet Alicia Keys var gjest!! Litt synd at dette er det eneste bildet vi fikk tatt, men det var jo ikke lov med kamera, så det får holde. Kjempegøy å ha vært med på, og Alicia var såå flink live :-D

I regi av skolen var jeg guided tour of London sammen med Thea. Vi fikk sett alt London har å by på, og tuslet rundt i fine Covent Garden og spiste cupcakes. Og se hvor heldige vi var med været :-D En kjempefin dag.

Også i regi av skolen, sto en dagstur til Brighton på planen. Der var jeg med Majda og Henriette, og for et fint sted. Det blåste og var skikkelig surt, så jeg vil definitivt tilbake på sommerhalvåret. Brighton var hvert fall superfint.

Oktober

1.oktober var det klart for første skoledag, og jeg var klar med den rosa koppen min. Wiiii!

Jeg ble lysere i håret! Åh, endelig, jeg syns den mørke fargen med rødskjær i var helt forferdelig, haha.

Vi spiste lunsj i Camden en søndag med Majda, Stine og besøket hennes. Koselig, og verdens beste kinamat!

Jeg hadde mitt første møte med fantastiske Harrods sammen med Stine. Vi tittet på de altfor dyre veskene, spiste middag på Cafè Rouge og kjøpte med oss makroner fra Ladurèe.

Kosekvelder ble det også mange av, med vin, sjokoladekake og godt selskap av fine jenter.

Stine og jeg tuslet litt i Soho en dag, og endte med dinner and drinks på Friday's på Leicester Square, og jeg var på Piccadilly Circus for første gang.

Så var det duket for det siste arrangementet av skolen; riverboat party oppover Thamsen. Helt fantastisk fint! Vi tok det ikke som en fest, men heller som en sightseeing tur, og det er jeg kjempeglad for. Se så vakkert London er by night..

Måneden ble avsluttet med Halloweenparty hos Thea, sammen med Thea (hehe) og mange andre nye mennesker.

November

Jeg fikk besøk fra Norge, av mamma og pappa! De hadde med masse gaver til meg, jeg spiste mammas fantastiske middag igjen og vi gjorde masse gøy som å dra til Bicester Village.

Jeg holdt min første konkurranse her på bloggen! I samarbeid med miinto.no.

Så ble julelysene i Oxford Street tent, og der var vi selvfølgelig! Skikkelig opplegg med blant annet Emma fra Spice Girls som konferansier , og både Leona Lewis og Robbie Williams sang.

Vi var i Hampstead og gikk tur i Hampstead Heath, og jeg ble offisielt forelsket i stedet.

Tante kom til London, og jeg dro hjem sammen med henne på overraskelsesbesøk i en uke! Skal love dere at de hjemme ble overrasket, både venninnene mine og familien :-D

Jeg hadde enda en konkurranse, i samarbeid med Personligalmanakk.com

Avsluttet måneden med en liten pause grunnet mye skolearbeid og litt morsomheter sammen med Thea.

Desember

Vi hadde juleverksted i leiligheten, med grøt og julemusikk!

Så dro jeg til Winter Wonderland med Thea, kjæresten hennes og kompisen hans som var på besøk.

Jeg dro hjem en helg for å være med på pappa sitt 50-årslag. Nydelig mat (flinkeste mamma!), godt selskap og koselig å se igjen familien.

Siste dagen før juleferien hadde vi julemiddag her, som var helt himmelsk, også pyntet vi pepperkakehus.

Da jeg kom hjem til Norge, dro jeg på julebord med de fineste venninnene mine og så på byen i Drammen.

Dagene frem mot julaften hadde jeg influensa og var ganske dårlig, så bloggingen var ikke helt på topp. Men julaften kom og jeg koste meg kjempemasse! Jeg fikk så mye fint, og minst like viktig; vi var samlet alle sammen og koste oss så mye i tante sitt fine julehus. Romsjulstiden var også veldig fin, men jeg ble enda dårligere enn før julaften, og lå slått ut med influensa helt frem til nyttårsaften.

Så dro jeg til London for å feire nyttårsaften med jentene mine fra Norge! Gøy å vise de hvor jeg bor og livet mitt her, og vi hadde det selvfølgelig supergøy :-D

Et superfint halvår, og dette halvåret ser jammen ut til å bli enda bedre, om mulig! Jeg har det så fint her i London, og jeg kan ikke tro at mitt første år her snart er over. Det er helt vanvittig å tenke på.. Jeg nyter det til det ytterste, det er sikkert og visst! Tiden går så altfor fort, spesielt når man har det gøy.

Hvilken periode var din beste i 2012?

- C

Liker

Kommentarer