Antrekk 18.august

God morgen!

Jeg rakk aldri å oppdatere dere med gårsdagens antrekk, så her kommer det. Jeg hadde en kjempefin dag sammen med Londonroomie Stine i går, som tok en tur til meg. Ikke det at vi gjorde noe spesielt; vi catchet opp og satt for det meste i sengen min mens vi snakket om London, fine designervesker vi ønsker oss og alt annet vi pleier å snakke om. Så spise vi veldig god mat da, og en dessert Stine disket opp med som jeg bare må dele oppskriften på med dere i løpet av uken. Veldig enkelt og godt!

Wearing // Topshop: kjole (verdens deiligste), Skappeljakke: strikket av mamma, Zara: boots, Mulberry: veske, DIY: blomsterkrans, Anna Dello Russo for H&M: smykke.

I dag må jeg få gjort ferdig skinnskjørtet mitt, for nå har jeg drøyd den så lenge.. Jeg er jo nesten ferdig, mangler bare noen små detaljer. Så har jeg lyst til å lage flere twisted jersey skirts, så jeg har planlagt en tur til Stoff & Stil for å kjøpe stoff i to farger til. Jeg har, som dere kanskje skjønner, min eneste fridag for denne uken i dag, så her gjelder det å være effektiv! Jeg kribler litt i fingrene etter å kjøpe noen nye notatbøker og litt greier til skolestart også, men jeg tror jeg drøyer den til i morgen. Er det bare jeg som elsker nye penner og notatbøker?!

Ha en fiiiin fin mandag :-D Likte dere forresten teksten på bloggen midtstilt? Jeg tror jeg syns det ble finere!

  • Annet

Liker

Kommentarer