Alexander Wang Fumo Wristlet

Denne har stått på ønskelisten min lenge altså, men jeg hadde egentlig konkludert med at jeg ikke trenger flere lommebøker nå. Skulle nesten tro at jeg samler på lommebøker, så mange som jeg har. Men som dere vet ble jeg frastjålet blant annet lommeboken min for et par uker siden, så da fikk jeg en unnskyldning for å kjøpe meg en ny en! En ut, en inn, er det ikke sånn det funker da? Når det er sagt, så viser dette seg å være en veldig populær lommebok, for den var virkelig vanskelig å få tak i! I utgangspunktet ville jeg ha den i svart med rosegull, men det kunne jeg bare se langt etter. Jeg fant kun denne fargen og i sølv, så da ble det denne. Den er jo veldig fin den også :-)

Fargen er litt ubestemmelig.. Jeg ser at den på bildene ser veldig vinrød ut, men i noen lys ser den også ganske brun ut, med litt svart på. Uansett syns jeg den er kjempefin og fordi den er både brun-ish og svart så går den til det aller meste i garderoben min! Jeg elsker at den har et håndtak man kan ha rundt håndleddet også.

Jeg kommer faktisk til å bruke denne som en clutch, for herregud så mye jeg får plass til oppi her! For øyeblikket har jeg penger, kort, pass, Oystercard (kort til undergrunnen), nøkler, tyggis og leppestift oppi her. I tillegg får jeg plass til min iPhone 5 med god margin sammen med alt dette. Og da har jeg jo alt jeg trenger for en kveld ute på byen, da! Kanskje jeg til og med hadde fått presset et lite kamera oppi der, men det er heller usikkert. Poenget er uansett at den rommer utrolig mye, så jeg vil kanskje heller kalle dette en clutch enn en lommebok. Jeg er sikker på at denne blir mye brukt og at det var et godt kjøp!

Hva syns du? :-)

  • Annet

Liker

Kommentarer