Addiction

God lørdagsmorgen! Formen min er litt bedre, men jeg holdt sengen i hele går, og har planer om å holde sengen store deler av denne dagen også. Før jeg på kvelden skal til Lillestrøm for å feire verdens beste Stine som har bursdag i dag? Tusen takk for alle god bedring ønskene forresten, dere er så gode! Jeg er tilbake med bloggingen for fullt nå, hvert fall ut helgen, for nå har jeg noen innlegg på lur til dere. First up vil jeg anbefale en tv-serie! Hver gang jeg gjør det virker det som at dere liker det, så here we go :-)

I dag vil jeg anbefale min nye favoritt serie GREEK! Den handler kort fortalt om det greske systemet på college, altså sororities og fraternities. Skal jeg være helt ærlig, så har jeg alltid drømt om å gå på college i USA for å få oppleve det.. Åh, det ser så utrolig gøy ut å bo i et sorority hus med alle sine beste venninner og ikke minst gjøre alt det morsomme de finner på i forbindelse med det greske systemet! Serien er både dramatisk, romantisk og morsom, så dette er den perfekte jenteserien i mine øyne. Den har 6 sesonger, men nå er jeg allerede på sesong 5, buuuhu, jeg vil ikke at den skal ta slutt.. Jeg ser den forresten på Netflix, som jeg har blitt utrolig glad i :-)

Mine andre serie-tips kan du lese HER, HER, HER og HER.

Har du sett denne serien? Hva er ditt beste serietips til meg? Jeg trenger noe nytt å se på når jeg er ferdig med Greek!

  • Annet

Liker

Kommentarer