A Victoria's Secret Guide

God morgen!

Dere skulle bare visst hvor mange spørsmål jeg har fått om Victoria's Secret siden jeg flyttet hit, og spesielt siden jeg kjøpte noe der for første gang. Veldig morsomt med mye spørsmål da, men mange av spørsmålene går igjen, så for å gjøre det litt mer oversiktlig for dere tenkte jeg å svare på noen spørsmål om VS i dette innlegget!

Hvordan er Victoria?s Secret butikken i London?

Den i New Bond Street er gigantisk over tre etasjer og er kjempefin! Jeg har skrevet et eget innlegg om den med masse bilder som du kan se her. Den på Westfield er veldig liten i forhold, kun èn etasje, men allikevel en kjempefin butikk.

Har de begyntå å selge VS bikinier i London nå ? Eller bare fra PINK merket?

På VS butikken i New Bond Street (central London) selger de bikinier fra PINK-merket, mens på Westfield Stratford City selger de fra VS-merket.

Hvilken av Victoia Secret butikkene som har mest utvalg av bikinier?

De har like godt utvalg vil jeg si, men som sagt selger de ikke de samme bikiniene. Så det kommer helt an på hva slags bikinier du er ute etter! PINK-merket er litt mer ungdommelig, og det preges bikiniene av.

Lurer på hva bikiniene ligger på i pris?

Veldig forskjellig. PINK-bikiniene er mye billigere; jeg betalte 37 pund for overdelen og 27 pund for underdelen. Du kan også finne noen helt plaine som er mye billigere. Det samme gjelder for VS-merket; de ensfargede, helt enkle bikiniene koster ikke så mye, rundt 30 pund for overdelen kanskje. De litt finere som det er gjort mer ut av, er dyrere. Jeg vil si at de ligger på mellom 40 - 70 pund for overdelen. Jeg tror alle underdelene koster rundt 36 pund, det kostet hvert fall min.

Vet at de er dyrere enn normalt, men synes du at det er verdt å investere i?

Jeg syns kvaliteten på de er kjempebra, så jeg syns absolutt de er verdt det! Så er det jo såå fine da. Jeg har to bikinier derfra som jeg kjøpte i fjor og brukte hele sommeren, og jeg syns de ser så fine som nye ut. Da er de brukt både i saltvann og i basseng.

Hvordan er utvalget?

Ikke så stort, dessverre. Det er kun en liten avdeling med bikinier på begge butikkene, så utvalget på nettet er betraktelig mye større!

Selger de VS bikinier i på alle VS butikkene?

Som sagt ligger det to VS-butikker i London, og begge to selger bikinier. Den ene selger VS-bikinier mens den andre selger PINK-bikinier.

Hvordan er de i størrelse ?

Jeg syns de er helt normale! BH-størrelsene her er jo litt annerledes; 32a tilsvarer 70a, 34a tilsvarer 75a osv, men jeg bruker samme størrelse her som jeg gjør i bikinier fra f.eks H&M.

Jeg lurte på hvor mye undertøy koster på VS?

Det varierer litt, men de fleste bh-ene ligger på ca 50 pund (pluss/minus). Trusene koster 10 pund tror jeg, men av og til kjører de 3 for 25 pund eller noe i den duren. PINK har billigere undertøy, både bher og truser!

Håper dere fikk svar på det dere lurte på! Jeg har noen bilder fra bikiniutvalget på Westfield som jeg kan legge ut i et eget innlegg hvis det er interessant?

Lurer du på noe mer, så bare spør i kommentarfeltet!
Har du handlet hos Victoria's Secret i London? :-)

- C

Liker

Kommentarer