A great start to the day

Goood morgen! Se hva som kom på døren her i går, juicemaskin! Dette var den spennende saken jeg snakket om som jeg ikke visste om jeg hadde klart å bestille, haha, men det hadde jeg altså. Henriette og jeg har hatt lyst på en juicemaskin lenge, og nå fikk vi endelig somlet oss til å bestille en etter å ha lest så mange fristende oppskrifter på nettet i det siste. Yum! Jeg er dessverre altfor dårlig på å få i meg nok frukt og grønt i løpet av en dag, så kanskje dette er løsningen for meg. Jeg elsker jo egentlig frukt, det blir bare ikke til at jeg spiser fem om dagen.

Vi handlet inn masse deilige ingredisenser, blant annet epler, bananer, gulrøtter, ingefær, sitroner og lime så vi er klare for å prøve ut noen forsjellige oppskrifter. Foreløpig har vi funnet tre forskjellige som frister, og i går prøvde vi oss på en av disse! Det ble overraskende godt, og tenk at noe som er så sunt kan smake så godt da. Henriette har en bok som er proppet full av fristende oppskrifter, så jeg tror ikke det blir noe problem å finne noen gode.

Den vi lagde i går besto av disse ingrediensene over; 2 gulrøtter, 1 eple, 1 liten sitron, 2 cm ingefær og en kvart cantaloupe melon. Den ble så god! Gleder meg til å prøve ut flere, lurer på om jeg ikke skal prøve å hive i meg en ny juice før jeg går til universitetet i dag for å kick starte dagen. Det blir ekstra godt om du topper det hele med isbiter, forresten! Denne oppskriften holdt bare til to sånne små glass, så neste gang dobler vi for å få nok til oss begge. Selv om dette er utrolig mektig, da.

Hvis dere syns dette er gøy så deler jeg gjerne flere oppskrifter etterhvert som jeg prøver de ut :-D
Har du en god juiceoppskrift som jeg bare MÅ prøve?

  • Annet

Liker

Kommentarer