2013 - Året som gikk, pt. 2

Wow, jeg ser jo at jeg har et mye mer sosialt liv i London enn i Norge, haha! Denne delen av året var hvert fall betraktelig mye mer sosial, så beklager at dette innlegget ble litt langt. Men det var veldig koselig å mimre tilbake, og selv om sommeren min i Norge virket endeløst lang, ser jeg nå at jeg har kost meg masse og den gikk jo egentlig veldig fort :-)

Juli

Leste masse mens jeg koste meg i og ved bassengkanten. Denne måneden fikk jeg også faste arbeidsvakter og fikk endelig tjent litt penger.

Hadde mange koselige kvelder med venninnene mine; vinkveld med Marthe og Line, ost og kjeks med Line, Silje, Oda og Marthe, rekemiddag og vors med en haug jenter , besøk av Thea og Stine og grillfest hos Stine i Lillestrøm.

Jeg var hundepasser for tante og onkel sin skjønne hund Madicken.

August

Flyttet bloggen min fra christina.femelle.no til thelondongirl.blogg.no! Veldig fornøyd med det valget, og også med navnet på denne bloggen :-) Dette er jo i hovedsak en blogg om livet i London nå, ikke bare om meg, så jeg syns det passet seg bra med London som en del av bloggnavnet.

Hadde tapaskveld med jentene.

Jeg fikk dilla på å sy skjørt, så jeg sydde både twisted jersey skirt og et skinnskjørt.

Kjøpte endelig et nytt kamera, som også er det jeg bruker nå. Nikon D5100!

Var på bøttefest / Vang-Vieng fest med massevis av fine folk.

Gikk tur på Spiralen med Kristiane.

September

Jeg dro med meg pappa til Svangstrand for å ta bilder en dag.

Fant denne vintageskatten i skapet til mamma, og den ble fort min (stjal den hvert fall med meg til London, hehe).

Fylte på leppene for første gang, med juvederm (tilsvarende restylane), og så ut som en and i et par dager (hahaha, ler når jeg ser disse bildene). Jeg er veldig glad for at jeg gjorde det og jeg har det fremdeles i leppene, tre måneder senere! Jeg kommer helt sikkert til å gjøre det igjen når det går ut, for nå ser jeg veldig stor forskjell på før jeg gjorde det og etter. Superfornøyd er jeg hvert fall fremdeles :-)

Gjorde enda et vintagefunn i skapet til mamma denne måneden; verdens deiligste saueskinnsjakke som har biltt mye brukt.

Dro endelig tilbake til London etter en super sommer i Norge!

Oktober

Måneden startet med en togtur til Paris sammen med mine fantastiske venninner og roomies. Åh, som vi koste oss, og jeg ELSKER Paris :-D

Så startet skolen igjen.

Thea og jeg tok en dag på Borough Market og tuslet bortover Thamsen mot vakre Tower Bridge.

Jeg var også i Kyoto Garden i Holland Park med Thea og Malin en regnfull dag for å ta noen bilder. Dessverre ødela regnet litt, men noen få bilder ble det!

Testet endelig utelivet i London igjen, og denne måneden var vi på mange nye klubber; Kitsch, Boujis og Project blant annet.

Flotte June, Glenn og Julia var i London, så Thea og jeg møtte de på lunsj på The Breakfast Club en dag. Nydelige pannekaker!

Fikk utforsket London enda mer og var i Brick Lane med Silje hvor vi blant annet var innom den fine vintagebutikken Blitz.

Vant en outfitkonkurranse på Glitter sin instagram! Æææh, jeg vinner jo aldri noe :D

Så kom det et nytt DIY-prosjekt på bloggen; jeg rammet inn handleposer og hang de på veggen. Åh, jeg elsker denne ideen og har lyst til å gjøre det på alle veggene i hele huset! Prøver å styre meg litt, da.. Men nå har jeg også fått noen nye poser som skal opp her faktisk, må bare få kjøpt noen rammer først.

Vi feiret også Halloween litt for mange ganger, og jeg kledde meg ut som dead cheerleader.

November

Det ble en del ut igjen denne måneden, på blant annet Libertine, The Box, Whisky Mist og No. 41.

Julelysene i Regent Street ble tent, så Thea og jeg gjorde en kveld ut av det med middag, drinks og ut etterpå.

Vi prøvde å gjøre et forsøk på å møte Khloe Kardashian i Camden, men dessverre ble det ikke oss denne gangen.. Vi fikk et glimt av henne, da!

Så til kanskje årets høydepunkt.. ONE DIRECTION BOOK SIGNING! Ææææh, uansett hvor fjortis dette høres ut, så var det helt fantastisk. Thea og jeg var der, og vi fikk til og med snakket med de. Dette levde jeg på i lange tider altså og jeg var såå glad og fornøyd!

Det ble jul i London og jeg tok selvfølgelig turen til Winter Wonderland.

Måneden avsluttet jeg på studentenes julemiddag på Sjømannskirken, som var utrolig koselig!

Desember

Julegranen på Trafalgar Square ble tent; og akkurat da hadde jeg mamma og pappa på besøk, så vi fikk med oss tenningen.

I desember hadde jeg også eksamen, så det ble mye lesing og lite blogging på denne tiden.. Men med litt tid til julekos i ny og ned, med både Secret Santa, julefilmer og grøt til middag 1. søndag i advent.

Så dro jeg hjem til jul, og til verdens beste hund som jeg ikke hadde sett på tre måneder. Savner han allerede igjen!

Farget håret litt lysere hjemme og slappet helt av i dagene frem mot jul. Skikkelig deilig og det hadde kroppen godt av!

Så hadde jeg en fantastisk julaften og første juledag med familien. Jeg elsker jo julen og spesielt disse dagene! Såå koselig.

Til slutt bar det tilbake til London for siste semester og nyttårsfeiring med de flotte jentene mine!

FOR et år dette har vært, og så mye jeg har fått gjort! Jeg lever virkelig drømmen dere, og jeg koser meg ihjel her i London. Jeg håper dere er klare for å følge meg på nye eventyr her, og jeg er fast bestemt på å ikke la bloggen forfalle slik som den gjorde en periode i fjor. Jeg ser jo allerede at når jeg har blogget så bra denne uken, holder også lesertallene seg høyere, noe jeg syns er supergøy å se. Håper virkelig at dere fortsetter å titte innom og legge igjen alle de hyggelige kommentarene jeg som regel får! Dere er flotte?

Hva er det beste som skjedde deg i 2013?

Liker

Kommentarer