2013 - Året som gikk, pt. 1

God morgen! Nå er jeg tilbake etter en liten pause for å gjøre skolearbeid, hovedsakelig. Jeg må innrømme at jeg ligger litt etter akkurat nå, og det begynner å bli krise, så jeg har ikke hatt tid til å skrive noen innlegg. Ikke som jeg kunne forhåndspublisere engang. Må lære meg å bli litt mer rutinert på det punktet der, tror jeg! Så siden sist har jeg vært to turer på Sandvika, kjøpt kamera, levert det tilbake fordi det ikke var så bra som jeg trodde, kjøpt ny lommebok (viser senere) og lest en god del om ADHD. i dag er siste dagen min i Norge, og den skal tilbringes i kosedressen med håret i en dott mens jeg leser og skriver for harde livet. Puh!

Nå går vi snart inn i et nytt år, og det er så rart å tenke på. Månedene flyr avgårde og jeg kan ikke tro at det er 2014 snart! 2013 har vært et fantastisk år for meg; jeg har det jo så bra i London og trives bare mer og mer for hver dag som går. Jeg håper og tror at 2014 og alle årene fremover blir minst like bra som dette året har vært, og da skal jeg sannelig si meg fornøyd! Her får dere en oppsummering av mine beste minner fra det første halvåret av 2013.

Januar

Det nye året begynte med at jeg tok med meg noen av venninnene mine fra Norge til London for å feire nyttårsaften!

Kristiane var i London med moren sin, og jeg var ute og spiste med de, samt på kino. Koselig!

Denne måneden var vi også mye på Claddagh, omtrent hver fredag var det tradisjon å dra dit!

Februar

Kjøpte endelig symaskinen jeg fikk gavekort på til jul!

Så da ble det naturligvis en del sying mellom alt skolearbeidet som prydet februarmåned.

Mars

Jeg feiret bursdagen min med tapas og vors, før vi dro ut med promotør for første gang; på Modiva (som nå er stengt).

På selve bursdagen min var Stine og jeg med lillesøsteren til Stine og venninnen hennes på Justin Bieber sin konsert i O2. Utrolig gøy opplevelse selv om jeg ikke er spesielt stor fan av Bieber. Men det var en morsom og annerledes måte å feire bursdagen på!

Jeg var også en tur i Norge denne måneden, hvor jeg feiret bursdagen min med både familien og venninner, og jeg fikk kost meg masse i påskeværet.

April

Kjøpte 3.1 Philip Lim veske som vel overstått første år på psykologistudiet. Dette kjøpet viste seg forresten å være et av mine beste veskekjøp! Jeg har brukt den utrolig mye siden april.

Denne måneden så jeg One Direction live for første gang, på deres Take Me Home Tour i O2 sammen med Thea!

Vi fikk bekreftet at vi skulle flytte fra leiligheten og inn i det fantastiske huset vi bor i nå- allerede i MAI!

Mai

Sommeren kom til London, og jeg fullførte første året.

Flyttet inn i nytt hus med Stine, Thea og Henriette.

Feiret 17.mai i Southwark Park i London sammen med massevis av nordmenn, deriblant Märtha Louise som holdt tale.

Den 20.mai var mitt første år med Londoneventyr over, og jeg satte kursen hjem til Norge for nesten fem måneder med sommerfeire..

Juni

Jeg hadde noen late dager i solen hjemme i Norge. Jobbet litt i barnehage nå og da, men jeg hadde ikke noe fast jobb på dette tidspunktet, så jeg kjedet meg også en del.

Endelig noe sosial på tapeten; grilling med Silje og Marthe i den deilige sommersolen!

Jeg dro en tur til London for å dra på Rihanna konsert med Majda! David Guetta (I love him) varmet også opp, så det var stooort pluss.

Og også for å gjøre litt Londonting som jeg elsker, som shoppe på Oxford Street, spise Pinkberry frozen yoghurt og nyte den fine byen jeg bor i.

Så klipte jeg av de slitte tuppene, noe som resulterte i ganske mye kortere hår.

Drammens Tidende skrev en anbefaling av bloggen min; GØØØY!

Måneden avsluttet jeg med en good, old sleepover med Line, Marthe og Silje.

Hva er dine aller beste minner fra januar - juni 2013? Fortell :-D

Liker

Kommentarer