1.juledag

God morgen!? Er dere lei av julen allerede? Det er ikke jeg, så her kommer det noen bilder fra gårsdagen min! Jeg lover å ikke blogge så veldig mye mer om julen nå, haha, bloggen min har jo blitt en juleblogg.. På mandag drar jeg tilbake til London, så da blir det Londonblogging igjen :-) Men først litt mer hverdag fra Norge; julelunsj hos tante. Som sagt feirer vi alltid 1.juledag hos tante og onkel, og blir der hele dagen. I går var vi der fra 12 til halv 11, haha. Men det er så koselig!

Tante er så flink til å pynte både hus og bord til jul.

Superfine pepperkakehuset onkel lagde! Og som fetterne mine har pyntet :-)

Fint forsøk på å ta selfies av onklene mine..

Mmmm, dessert! Karamellpudding, sjokoladecrisp, Sarah Bernard og en eller annen god sjokoladesak. Dette er bare litt av det vi kunne velge mellom riktignok; det var både multer, riskrem og mange andre julekaker der også. Til mat spiser vi alltid koltbord med alt fra ribbe til kalkun til spekemat til hummer.

Fine hunden til tante og onkel, Madicken!?

Nå i dag har jeg en veldig treg morgen før vi skal i familieselskap hos farmor og farfar klokken 5. Jeg har egentlig ikke planer om å gjøre så veldig mye før den tid, og det er litt deilig kjenner jeg! Etter familiemiddagen skal jeg møte alle jentene igjen hos Marie, og noen av de har jeg ikke sett siden før jeg dro til London! Gleder meg :-) De andre skal ut, tradisjonen tro på 2.juledag, men siden jeg fremdeles går på antibiotika holder jeg meg hjemme og lader opp til nyttårsfeiring i London i stede. Men vorset skal jeg være med på, og det blir braaaa!

Håper dere har det fint og koser dere masse!
Hva slags tradisjoner har du 2.juledag?

  • Annet

Liker

Kommentarer