17.mai-feiring i London

Hei hei!

Siste dagen i London før sommeren har "endelig" kommet.. Jeg er ikke klar for å dra hjem i det hele tatt, åh! Men det var kjempegøy å få med seg 17.mai her, og som Prinsessen sa i talen sin: man er aldri så norsk som når man er i utlandet!

Vi begynte dagen med champagne (prosecco) frokost på det flotte kjøkkenet vårt. Mmmm, masse deilig mat!

Killerkombo: prosecco og sjokolademelk. ?

Bunadsjentene i London :-) Både Stine og jeg hadde bunadene våre her, og det var skikkelig stas! Morsomt å gå på undergrunnen i bunad, haha, du kan dro vi fikk mange blikk. Men gøy å ha den i Southwark Park, hvor vi dro etter frokosten for å feire med en haug av nordmenn.

Henriette og Stine, mine roomies. ? (Vi savner deg, Thea!)

Se så masse folk! Og se kameraet fra NRK, hehe. Aftenposten blant annet var også der.

Åh, pølse i lompe og brød!!!! Det har aldri smakt bedre :-D De solgte også masse andre norske varer, som melkesjokolade og Solo.

Her går de i tog! Vi bestemte oss for å stå og se på, for noen måtte jo det også? Hehe.

Jeg måtte selvfølgelig ha Solo til pølsen min.

Prinsesse Märtha Louise holdt hovedtalen, og jeg syns den var kjempefin! Resten av familien hennes satt på første rad, og gikk visstnok også i toget :-)

Så spiste vi softiiiiiis. ? Vet ikke om jeg har nevnt det her før, men jeg ELSKER softis! Åh nam.

Man kunne selvfølgelig også kjøpe flagg, sløyfer osv.

Etter feiringen i parken dro vi hjem, spiste biff og bakt potet til middag og hadde kaker til dessert. Jeg hadde lagd dobbel supermoist chocolate cake med chocolate fudge cream, og pyntet med bær og krem i det norske flagget. Hva ellers?! Yuuum. Kvelden avsluttet vi på Claddagh, for vi orket bare ikke å dra ut i sentrum. Men vi hadde det utrolig morsomt, en av de morsomste kveldene på lenge faktisk :-D

Hvordan feiret du 17.mai?

- C

Liker

Kommentarer