10 kjappe

Etter inspirasjon fra Reidun-Beate vil jeg dele et litt annerledes innlegg med dere! Kanskje dere kan bli litt mer kjent med meg på denne måten :-) Jeg syns slike innlegg er veldig gøy å lese på andre blogger, så jeg håper dere føler det samme. Here we go!

1. Tre fakta om deg selv
- Jeg er ekstremt kresen i matveien, men jeg har blitt mye flinkere den siste tiden til å i det minste smake på ny mat.
- Jeg er en rotekopp uten like. Det er vel mest det at jeg bare ikke rydder.. Men jeg har i det minste system i rotet mitt da, og vet som regel hvor ting ligger!
- Jeg har altfor høye forventninger til meg selv, og er sjeldent fornøyd med noe jeg leverer på skolen osv. før jeg får det tilbake og får en grei karakter. Jeg har aldri nøyd meg med for eksempel C i et fag, uansett hvor dårlig jeg er i det faget så forventer jeg A eller B av meg selv.

2. Ditt favorittsitat
What doesn't kill you makes you stronger. Skikkelig klisjè kanskje, men det er faktisk helt sant. Jeg prøver også å leve etter at "Everything happens for a reason".

3. Din drømmejobb
Drømmejobben akkurat nå er å kunne bruke psykologien min i moteindustrien! Jeg håper det lar seg gjøre og at det er mange spennende muligheter å få. Dessuten er det en bransje jeg er veldig interessert i som hobby også, så det hadde vært perfekt å kunne kombinere det med jobb :-)

4. Tre favorittsanger
Sophie Elise - Lionheart, Olly Murs - Dear Darlin og Salute - Little Mix er favoritter akkurat nå :-) Men det endrer seg hele tiden hos meg!

5. Tre ting du er stolt av
- Karakterene mine disse to årene på universitetet. Jeg er såå fornøyd at det nesten ikke kunne blitt bedre, og det toppet seg virkelig da jeg fikk A i det ene faget!
- At jeg har lært meg å sy og at jeg kan sy klær jeg faktisk har lyst til å gå med selv.
- Alt jeg har klart til tross for sykdommen min og hvor syk jeg har vært tidligere. Jeg føler nesten at jeg har vunnet over sykdommen, jeg!

6. Din aller beste reise
Det må være de tre ukene i California med familien i 2010. Det var første gangen min i USA, og jeg elsket det! Har veldig lyst til å reise tilbake, eller kanskje oppleve noen andre deler av USA også, men det blir nok ikke nå med det første.

7. Fem mål du ønsker å oppnå
- Fullføre graden jeg har begynt på med B eller A.
- Bli kjent med enda flere fine mennesker fra alle mulige steder i verden.
- Reise masse og oppleve steder jeg aldri har vært før.
- Komme inn på master i psychology in the fashion industry på London College of Fashion
- Bli så frisk at jeg kan begynne å trene igjen!!

8. Topp fem favorittblogger
Jeg leser så mange blogger at dere ville ikke trodd det engang, men favorittene er Fotballfrue, Nettenestea, Eirin Kristiansen, Livingdoll og Regine.

9. Ditt fremtidige hjem..
Er nok i London, tror jeg. Jeg trives så godt her at jeg klarer ikke å se for meg å flytte tilbake til Norge. Det kan selvfølgelig hende at jeg gjør det, men det blir om mange år i så fall! Dessuten er vel sjansene for å finne kjærligheten her i England større enn å finne den i Norge, i og med at jeg bor her, hehe. Neida, men mulighetene er mye større i London, og spesielt dersom jeg blir å ta en master i fashion psychology. Jeg har lite tro på at det er noe som kommer til å slå an i Norge ;-)

10. Livet ditt om 5 år.
Da bor jeg nok mest sannsynlig fremdeles i London og jobber forhåpentligvis som fashion psychologist. Hvis det ikke er livet mitt om fem år, så vet jeg sannelig ikke hvor jeg er.. Kanskje jeg tar en doktorgrad i klinisk psykologi allikevel? Hvem vet, tiden vil vise og det blir veldig spennende å se!

- random snapshots from london -

Tar du utfordringen du også? Legg igjen link til innlegget ditt hvis du også vil svare på disse spørsmålene, så skal jeg lese det :-D
Var det noe du ikke visste om meg, kanskje?

  • Skrevet i : Annet

Liker